Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 8. 2013

Nepřítel řádil na louce

Nepřítel řádil na louce

 

 

 

1.jpgDevátý den po skončení letošního táboření jsme se vrátili s Pavlů na tábořiště na louce u Višňového potoku. Původně, jsme jen tak po práci vyrazili na houby. Po hodině chození po lese jsme však, abych pravdu řekl, „houby našli“.

 

Cesta nás zavedla až na kmenové tábořiště. Nejprve mě nepříjemně překvapilo, že někdo úplně zaházel latrínu a tak zařídil celoroční kladení min v okolí tábořiště. Už se těším, až si děti budou příští rok v létě hrát v lese a každou chvílí do něčeho šlápnou, kleknou, ….atd. A co teprve ta vůně pravého skautského tábořiště.

 To horší nás však teprve čekalo. Nejprve jsme dorazili k hromadě rozházených týpiovek. Dobře desítka z nich se zlomila tak že nám v létě při stavbě stanů k užitku nebudou. Někdo se určitě perfektně bavil.

 Pak už byla vidět v potoce velká spoušť z rozlámaných stolů a lavic. Někdo v sídle štábu odstranil bytelný stůl s napevno přidělanými lavicemi a tak umožnil měkouškům snadno a bez problémů nosit naše táborové zařízení k potoku.

 

K těm rozlámaným stolům a lavicím jsme se však snadno nedostali….. lávka byla stržená a hozená do potoku rovněž. Kuchyň rozbitá a naházená do tůňky už mi moc adrenalinu do žil nahnat nedokázala – víc se ho tam prostě nevešlo.

 

2.jpg

 

 

 

 

Lávka stržená z podpěr a hozená do potoku

 

 

 

 

 

3.jpg

 

 

4.jpg

 

 

Z rozbitých stolů a lavic vznikla v potoku hráz.

Idiotské ničení ukončila až vrstva těžkých palet na postelích…….…. křešť.měkoušci se zjevně mooooc unavili

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.jpg

 

 Opravdu kř-hrdinský počin…

Demolování se nevyhnulo ani kuchyni. Pohled na regály a stoly rozbité a naházené do tůňky.

Velké tabule na obrázku těžko přivlekl k potoku jediný člověk

Úklid trval několik hodin a stál dost sil. Otázkou proto zůstává………

Starý vlk